Stars kurirska služba

Star kurirska služba pruža kompletnu ponudu kurirskih usluga po konkurentnim cenama stavljajući u fokus pozdanost i brzinu uz ljubazan pristup svojim klijentima.

Usluge pružamo fizičkim licima, kao i pravnim subjektima iz najrazličitijih industrija. Naša raznovrsna baza klijenata sastoji se od velikih, srednjih i malih kompanija koje su prepoznale kvalitet naših usluga i konkurentne cene.

Pravna lica

Naši klijenti su u centru svega što radimo i zato im pružamo ekspeditivan i viskokvalitetan korisnički servis. Neprekidno prilagođavamo naše usluge u skladu sa njihovim zahtevima jer smatramo da pažljivim razmatranjem potreba i želja naših kupaca možemo ostvariti obostrani uspeh. Visok kvalitet usluga koje nudimo ostvaren je zahvaljujući našem posvećenom osoblju i obučenim kuririma koji  osiguravaju da svaka isporuka bude izvršena sigurno, na vreme i sa maksimalnom pažnjom. Prilikom zapošljavanja sprovodimo posebno kreiran proces selekcije, a za sve novozaposlene obezbedili smo sveobuhvatno uvođenje u posao. Sa nama možete računati na sigurno i garantovano vreme isporuke, uz trenutno obaveštenje putem e-maila i dokaz o isporuci koji je dostupan na zahtev. Naši zaposleni pažljivo postupaju sa svim vrstama predmeta, uključujući kućne potrepštine, auto delove, inženjering i rudarstvo, elektroniku, odeću i pribor za odeću, kao i na farmaceutsku, nežnu bolničku opremu – svi imaju istu pažnju.

Star – naša misija je da budemo kurirska služba Vašeg izbora!