Stars viljuškari

Skladišna oprema

Stars viljuškari poseduju veliki izbor skladišne opreme za lakše transportovanje, podizanje i raspoređivanje robe. Bilo da su u pitanju prolazi, teretni kamioni ili utovarne rampe, naša skladišna oprema vam omogućava lakše i brže transportovanje robe.

Ručni paletari

Ručni paletari svih vrsta od 2T, 2.5T, 3T , dužna vila 1150×520 za standardnu euro paletu, 2,5T dužina vila 800×520 – 900×520, 3T dužina vila 1150×520, garancija 12 meseci.

Hidraulični staker

Hidraulični staker svih vrsta podizanja i nosivosti, standardni za euro paletu, dužina vila 1150×520, sa bočnim pomakom i statičnim vilama.

Bočni pomak

Pomeranje tereta bočno sa jedne i druge strane kako bi omogućio brzi rad operativcu i lakše manevrisanje sa paletama i robom.

Poziconer viljuškara

Tačno i precizno pomeranje vila pozicionar omogućava bolju i lakšu preciznost u utovaru i istovaru robe i samih paleta.

Rotator

Omogućava rotaciju robe za 360 stepeni u bilo kom smeru, koristi se za distribuciju različitih proizvoda radi lakšeg okretanja i manevrisanja robom.

Hvataljke

Koriste se za belu tehniku, elektro aparate i bale. Olakšava operateru prenos kabastih stvari bez upotrebe paleta za lakše skladištenje robe.

Veliki izbor rezernih delova

U našem magacinu posedujemo veliki lager originalnih rezervnih delova za sve vrste viljuškare, skladišnu opremu – ručne paletne viljuškare, hidraulične viljuškare, elektro paletare, gume i mnoge druge.

  • Servis viljuškara

15+

godina iskustva

15k

rezervnih delova

10k

sati održavanja

50+

servisa

01

Rezervni delovi

Za sve tipove viljuškara.

02

Skladišna oprema

Ručni paletari, rotator, hvataljke…

03

Prodaja viljuškara

Veliki izbor svih brenodava.